Familie – VTM

5 dagen per week een half uur fictie drama van hoge kwaliteit. Zalig om hier eindelijk eens aan mee te mogen werken.  Fijne ploeg, fijne scenario’s en fijne acteurs, kortom Familie.

FVF dag van de makelaar 2017

Ook dit jaar waren alle 1000 stoeltjes in de Nekkerhal weer bezet door onafhankelijke makelaars die in een korte namiddag een update wilden krijgen over hun sector.

Interactief, verrassend en vooral een duidelijke boodschap.

Dank je wel FVF voor het constructieve teamwork.

AG Roadshow 2017

Twaalf boeiende interactieve multicamera high definition shows in twee talen op een dikke veertien dagen verspreid over heel België.

Dat kan alleen als je perfect hand in hand kunt samenwerken met je klant en je een briljant team backstage hebt. En ook dit keer is dat weer gelukt, dank u AG, dank u Testbeeld

Pipo groot succes op klein scherm

Na 37 jaar komt Pipo de Clown terug op tv met een gloednieuwe serie: ‘De nieuwe avonturen van Pipo’, geproduceerd door Van Hoorne Entertainment. Op maandag 16 oktober starten de spannende verhalen van Pipo bij RTL Telekids.

Jonger, sneller en kleurrijker; Pipo krijgt een nieuw jasje. Maar, zijn typische Pipo-humor en zijn altijd vrolijke lach blijven onveranderd. Samen met Mammaloe, Klukkluk en de Dikke Deur neemt hij de kinderen van nu mee op de leukste avonturen en laat hij menig (groot)ouder met weemoed terugdenken aan zijn of haar kindertijd. Gastrollen in de nieuwe serie zijn weggelegd voor onder meer Ben Cramer en Jochem van Gelder.

Pipo de Clown is terug!

Sapperdeflap! Na de theatershow volgt er een nieuwe tv-serie met in de hoofdrol het icoon der clowns, Pipo!  De opnames starten weldra en we filmen werkelijk in heel Nederland.

Dus als u een filmploeg rond een pipowagen met ezel in de weer ziet, dan zijn wij dat.